“Greep uit onze menu kaart”
APERITIVO
-
STEAK TARTAAR
OSSENHAAS - AUGURK - SJALLOT - MOSTERD - PINTXOS
-
PATA NEGRA
IBERISCHE HAM - 36 MND GERIJPT - 80 GR
-
CHARCUTERIA
IBERICO VLEESWAREN - CHORIZO - JAMON - SALCHICON - QUESO
-
MANCHEGOKAAS D.O.P
MANCHEGOKAAS 12 MND GERIJPT - VIJGENBROOD
-
SPAANS BROOD
SPAANS BROOD - AIOLI
-
PAN AMB TOMAQUET
CATALAANSE TOAST - TOMAAT - OLIJFOLIE
-
OESTER
GALICIA P/ST
-
ANSJOVIS
GEMARINEERDE "AAA KWALITEIT" ANSJOVIS UIT ESCALA
-
OLIJVEN
MANZANILLA ANDALUSISCH
-
EENDELEVER
VIJG - AMANDEL- CRUMBLE - PINTXOS
-
KROKETJES
PATA NEGRA OF BOSPADDESTOELEN
-
SEIZOENSOEPJE
VRAAG AAN DE BEDIENING
-
GEROOKTE ZALM
HANDGESNEDEN - CEDERHOUT GEROOKT - BASKISCH - PINTXOS
VLEES
-
SUCADE
RUNDERSUCADE OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARD "ANDALUSISCHE WIJZE"
-
GEHAKTBALLETJES
OMA MARIA'S GEHAKTBALLETJES IN PURE TOMATENSAUS
-
KIP CATALAANS
MET GEPOFTE KNOFLOOK V/D HOUTSKOOL BBQ
-
RUNDERHAAS
GEMARINEERD A LA PLANCHA - ZWARTE PEPERSAUS
-
WAGYU IBERICO
SECRETO "PORC WAGYU" & CHORIZO IBERICO V/D HOUTSKOOL BBQ
-
SPARERIBS
IBERICO RIBS - 24 UUR LANGZAAM GEGAARD - V/D HOUTSKOOL BBQ
-
RIB EYE
GALLISCH RUND - V/D HOUTSKOOL BBQ - 300 GR - MALDON ZEEZOUT
-
LAMSLENDE
V/D HOUTSKOOL BBQ - MEDITERRAANSE GROENTJES - PX JUS
VIS
-
CALAMARES A LA ROMANA
LIJNGEVANGEN CALAMARES - CRISPY GEBAKKEN - AIOLI
-
GAMBAS AL AJILLO
HANDGEPELDE GAMBAS - OLIJFOLIE - KNOFLOOK - PIL PIL
-
GAMBAS “WILD CATCH”
GAMBAS WILD GEVANGEN - WHITES UIT HUELVA - V/D PLANCHA
-
TONIJN
GEMARINEERD - ROSE GEGRILD - NICOISE STIJL
-
MOSSELEN
DAGELIJKS VERS UIT YERSEKE - MARINERA STIJL - SEIZOEN
-
PASTA CATALAANS "FIDEUA"
CATALAANSE ZEEVRUCHTEN PASTA ( 30 MIN BEREIDINGSTIJD )
-
SCHELPJES V/H SEIZOEN
IN KNOFLOOK JUS
-
OCTOPUS
OP GALLISCHE WIJZE
-
COQUILLES
V/D PLANCHA - CAVA - GARNALEN BISQUE
-
ZEETONG
IN ROOMBOTER GEBAKKEN - GEFILEERD
-
CATCH OF THE DAY
SEIZOENSGEBONDEN VISGERECHT VRAAG AAN DE BEDIENING
VEGETARISCH
-
CHAMPIGNONS
GEBAKKEN - KNOFLOOK - ZWARTE TRUFFEL - PLATTE PETERSELIE
-
GEITENKAAS
GEGRILD - FRISSE SALADE - APPEL - WALNOOT - HONING
-
PADRON PEPERS
"GALICIA" IN OLIJFOLIE GEBAKKEN - MALDON ZEEZOUT
-
TORTILLA
SPAANSE OMELETTE - GECONFIJTE AARDAPPEL & SJALLOT - AIOLI
-
SPAANSE SALADE
TOMAAT - KROPSLA -WITTE UI - OLIJF- KOMKOMMER - VINAIGRETTE
-
PATATAS
BRAVAS "CAN TOMAS BCN BRAVA STYLE" AWARD WINNING --- FRITES ""HANDGESNEDEN VERSE FRIETJES & MAYO""
-
AUBERGINE
KROKANT GEBAKKEN - PX GLACE - ANDALUSISCH
-
GROENE ASPERGES
BBQ - SHERRY ACETO - AMANDEL CRUMBLE
PAELLA
AUTHENTIEKE PAELLAS OP HOUTSKOOL BEREID,
BOMBA RIJST UIT VALENCIA
CIRCA 30 MINUTEN BEREIDINGSTIJD.VANAF 1 PERS TE BESTELLEN. INCL GEMENGDE SALADE